top of page
IMG_1425_edited.jpg

Over mij

Femke, mama van 2 lieve schatten, Esmée (2011) en Céleste (2012).

Partner van Dries, mijn steun en toeverlaat.

Een wereld vol met veilig gehechte mensen is mijn droom,

ouders en baby's ondersteunen in de eerste stappen daarnaartoe is mijn levensmissie.

Door het aanmodderen, de pijn en de machteloosheid tijdens de periode dat ik mijn kinderen kreeg, groeide er bij mezelf een verlangen naar "het kan toch ook anders".

Onze oudste dochter was een baby die ze wel eens een huilbaby noemen. Nu, zovele jaren later weten we wel beter. Ze was en is gewoon snel overprikkeld en vroeg enkel om meer rust. Enkel in een draagdoek en dicht tegen mijn lichaam kon ze haar spanning en vermoeidheid kwijt.

Mijn jongste dochter leek er eentje met een hongertje, non-stop. Had ik in die tijd Dunstan Babytaal gekend dan kon ik aan haar huiltje horen dat ze niet steeds gevoed wou worden maar dat er ook al wel eens een boertje vast zat. 

Omdat ik als jonge mama deze inzichten graag had gehad ben ik gestart met het zoeken naar de hulpmiddelen die voor mij en mijn baby's zouden gewerkt hebben, zodat ik andere gezinnen alvast een goede start kan geven.

Wie ben ik: Over

Mijn Opleiding

Wie ben ik: Training

Kind- oudercoach

Daar werd ik gekneed en gevormd tot de begeleider die ik vandaag ben. Uit mijn hoofd gaan en in mijn gevoel stappen heb ik bij hen geleerd. Mij invoelen in een kind of baby om zo de pijn en angst te voelen. Kinderen en vooral ook hun ouders leren aanvoelen in hun diepste onbewuste behoeften. Met daarbij behulp van diverse technieken en methodes.

Draagbegeleider

Je baby dragen op een voor jou en je baby comfortabele en ergonomische manier in combinatie met voor jullie de juiste draagdoek of drager en de juiste techniek.

Dunstan Babytaal Trainer

De methode is gebaseerd op de geluidreflexen van de baby. Het is de bedoeling dat ouders op deze manier er sneller achter komen wat hun baby nodig heeft.

Mindfulness

Mildheid en aandacht,
ik leerde aandacht te richten en om te gaan met gedachten en emoties. Meer in contact met de ander.

Bachbloesemtherapie

Phytotherapie ter ondersteuning.

Wie ben ik: Afbeelding
Wie ben ik: Afbeelding
Wie ben ik: Afbeelding
Wie ben ik: Afbeelding
bottom of page